Heb je al ervaring met dragen, maar zit het voor jou of je kindje niet comfortabel en heb je dus de vraag: Doe ik het goed? Dan kan ik advies geven om je techniek te verbeteren.

Duur: 60 minuten

Kosten: €40 (inclusief reistijd en reiskosten)

   • Het consult wordt bij jou thuis gegeven. Het is wenselijk dat er tijdens het consult iemand aanwezig is die op jouw kindje kan passen, zodat de aandacht uit kan gaan naar het aanleren van de knooptechniek. Indien je een passpiegel hebt, is het handig om deze klaar te zetten, zodat je het resultaat van het knopen kunt bekijken. 
   • Voor het consult gelden de Algemene Voorwaarden (inclusief privacyverklaring) van Doektgoed. Bij het afnemen van een consult ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. 
   • Het is niet perse nodig om al een draagdoek in je bezit te hebben. Tijdens het consult kan er gebruik gemaakt worden van de draagdoeken en dragers van Doektgoed. 
   • Draagconsulten worden gegeven in de Achterhoek in de volgende plaatsen:
    Aalten, Beltrum, Doetinchem, Etten, Gaanderen, Groenlo, Halle, Halle-Heide, Halle-Nijman, Harreveld, Heelweg, Hengelo, IJzevoorde, Keijenborg, Lichtenvoorde, Lievelde, Lintelo, Mariënvelde, Ruurlo, Silvolde, Sinderen, Terborg, Ulft, Varsseveld, Vragender, Westendorp, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent. Andere plaatsen mogelijk in overleg. 
   • Tijdens de opleidingen bij die Trageschule zijn de onderstaande knooptechnieken behandeld. Dit zijn ook de knopen die ik je kan aanleren tijdens een consult:
    Buik: front wrap cross carry, elastische doek, kangaroo carry
    Heup: classic hipcarry, hipcarry with a slipknot, hipcarry with a long wrap, ringsling
    Rug: ruck, back wrap cross carry, double hammock

 

Meer informatie?

Wil je een consult volgen of heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.

Direct contact opnemen

Doetkgoed gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren. OK, sluiten